Loading Događaji

« Svi Događaji

  • This event has passed.

ТАЈНЕ АВАНТУРЕ КУЋНИХ ЉУБИМАЦА 2 (синхронизовано)

2. јуна 2019. у 16:00 - 17:25

The-Secret-Life-of-Pets-2-movie-poster

Недеља, 2. 6. 2019.
Биоскопска дворана у 16.00
ТАЈНЕ АВАНТУРЕ КУЋНИХ ЉУБИМАЦА 2 (синхронизовано)
Жанр: анимирани, авантура, комедија
Трајање: 86 минута
Режија: Крис Рено, Џонатан Де Вал
Цена улазнице: 250 динара

Десети анимирани дугометражни филм из студија Illumination“Тајне авантуре кућних љубимаца 2” један је од најочекиванијих филмова ове године. У питању је наставак блокбастер комедије из 2016. године који истражује емотивни живот наших љубимаца, дубоке везе која их спаја са породицама које их воле и духовито одговара на питање о томе шта наши љубимци заиста раде кад нисмо код куће.
Теријер Макс суочава се са великим преокретима у животу. Његова власница сада је удата жена и има сина Лијама. Макс је толико забринут због дечакове безбедности, да је почео да добија тикове на нервној бази. На породичном одмору, на фарми ван града, Макс и његов другар Дјук сусрешће се са кравом нетолерантном на псе, непријатељски настројеном лисицом и застрашујућом ћурком, који само појачавају Максову анксиозност. На сву срећу, Макс ће добити важне савете од ветерана са фарме, пса Рустера. Он ће погурати Макса да се суочи са својим страховима, пронађе свог унутрашњег алфа мужјака и Лијаму да мало слободе.
За то време, у граду, док јој је власница одсутна, одважна померанка Дивна, уз помоћ пријатељице, мачке Клои која је открила радост коју пружа мачија трава, покушава да спасе Максову омиљену играчку која се нашла у стану препуном мачака.
А шашави, али преслатки зека Грудвица живи у заблуди да је суперхерој, од тренутка када је његова власница Моли почела да га облачи у суперхеројске пиџамице. Али, када се појави Дејзи, неустрашива ши цу, и затражи Грудвичину помоћ због опасне мисије, он ће морати да нађе храброст и постане јунак какав се само претварао да је.
Могу ли Макс, Дивна и Грудвица и остатак дружине пронаћи храброст у себи и суочити се са својим највећим страховима?

FacebookTwitterGoogle+Share

Detalji

Datum:
2. јуна 2019.
Time:
16:00 - 17:25
Događaj Category:
Događaj Tags:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *