ПОЗОРИШНА ПРЕДСТАВА „ПЛАСТИЧНЕ БАШТЕ“

Петак, 06. децембар 2019.
Велика дворана у 20.00

Позориште ПАТОС

Позоришна представа „Пластичне баште“

Позориште ПАТОС прославља 10 година од премијере једне од најигранијих и најпопуларнијих својих представа – „Пластичне баште“.
Представу је режирао италијански редитељ Салваторе Трамаћере, коме је ово прва представа коју је поставио у смедеревском позоришту. Представу је до сада играло три генерације глумаца, а ово рођенданско издање изнеће најмлађи ансамбл ове представе, који чине Анђела Младеновић, Исидора Ђорђевић и Данило Kарапанџа.

Представа је намењена деци свих узраста.

Цена карте: 300 динара, за ђаке 200 динара.

Kарте у продаји на благајни Центра за културу Смедерево

Сањати је глагол несвршеног вида. Прекинути снове је граматички неисправно. Зими сањамо велике црвене ватре. Лети се у сну хладимо. Снови увек знају шта нам у животу фали.

Пластичне баште су једна од оних заувек младих представа. Машта необуздано јури сценом, а онај ко одлучи да се препусти чаролији, нека се припреми за путовање кроз магичне светове, где боје, светлост и звуци прате његове жеље. Светови за себе, сваки са сопственим чудима, где се срећу ванземаљци, самураји, виле, анђели… Где има места за сећања, снове, осећања. Евоцирајућа снага Пластичних башта импресионира и оне који више нису деца по годинама, али јесу у души.

FacebookTwitterGoogle+Share

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *