ПОЗОРИШНА ПРЕДСТАВА – ОТКАЧЕНЕ

Петак, 11. 10. 2019.
Велика дворана у 20.00 сати
ОТКАЧЕНЕ
Текст: Славица Љујић
Редитељ: Моника Ромић
Улоге:
Моника Ромић
Борис Миливојевић
Славица Љујић
Златија Ивановић/ Јована Јеловац
Даница Радуловић
Јована Младеновић/ Дејана Радаковић
Никола Угриновић
Специјални гост: Саво Милошевић
Специјални гост из офа : редитељ Милорад Милинковић Дебели
Сценски покрет: Пјер Раковић
Сценограф : Тања Жиропађа
Музика: хитови 80-их: Последња игра лептира, Занам Бајага, Џинкс…

“Откачене” је прва урнебесна комедија / водвиљ / мјузикл (припреме за наставак “Повратак откачених” су у току), по угледу на стране ТВ серије, која прати згоде и незгоде једне градске породице у њиховим покушајима да живе као “сав нормалан свет”, да се са својим проблемима носе на зрео и одговоран начин што им никако не полази за руком и што, наравно, доводи до низа комичних ситуација.
Сестре Беба и Зага (Моника Ромић и Славица Љујић) су веома блиске и потпуно различите – Беба јури каријеру, а Зага мужеве. Беба чека одговор за унапређење у банци и крије свога дечка, колегу Воју (Борис Миливојевић) јер се плаши да би то могло угрозити њен пословни ауторитет.

За то време, њена сестра Зага, тугује за бившим мужем (Саво Милошевић) и на све начине покушава да га врати. Њихова мајка Надежда (Златија Ивановић/Јована Јеловац) је загледана у себе, тачније у свој одраз у огледалу у којем не жели да види ни један знак старења и покушава да Загиног, сад већ бившег мужа, најбољег пластичног хирурга, наговори да настави да је оперише без новчане надокнаде.

Загина комшиница Ана (Даница Радуловић) трага за човеком свог живота. Можда је Загина ћерка, тинејџерка Лола (Јована Младеновић/Дејана Радаковић), једина у кући „нормална“… а можда и не…

Цена улазнице: 500 динара

FacebookTwitterGoogle+Share

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *