Hatha Yoga

Од 02. 04. 2018. године, понедељком и четвртком
Од 18 сати ( термин је прилагодљив вежбачима) у Центру за културу

Hatha Yoga

БЕСПЛАТНИ ПРОМОТИВНИ ЧАС 29.МАРТА У 17 САТИ
У БАЛЕТСКОЈ САЛИ

Часови Hatha Yogе користе дах да створе везу између тела и ума.Hatha часови изграђују флексибилност и снагу, а притом смањују могућност повреде.Ово је комплетан стил који балансира и отвара тело.Научићете да умирите ум и будете присутни у тренутку.

Hatha Yoga замишљена је тако да се вежбач потпуно фокусира на себе. На сваки покрет, положај, померање очију, осећаје, и што је најбитније, на своје дисање. Вежбе (асане) су прилагођене почетницима, али и оним искуснијим вежбачима. Осмишљене су тако да, поред тога што стимулишу одређене мишиће, подстичу флексибилност, ослобађају тело од на гомиланог стреса, заправо побољшавају квалитет живота на свим нивоима.
Обавезни део на крају сваког часа је дубока релаксација- јоганидра, где вежбачи могу да се опусте и посматрају себе.

Вежбање Hatha Yoga неће само побољшати вашу флексибилност и снагу, него ће довести и до осталих уобичајених користи јоге – смањења стреса, крвног притиска, више енергије и бољег сна.

Инструктор: Ивана Топаловић

Ивана Топаловић има 27 година и након студија Шпанског језика и хиспанске књижевности, 2015.године у њеном животу су се отворила нова врата, када је на годину дана отишла у Перу.
Тамо се упознала са јогом и завршила обуку за учитеља Hatha Yogе  коју је водио Noah McKenna у Светој Долини. Тада креће њено путовање, које, откад се вратила у Србију, дели са свима који желе да пробуде своје тело и боље упознају себе.

FacebookTwitterGoogle+Share

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *