ШКОЛА ЗА ПРОГРАМИРАЊЕ И МАЈКРОСОФТ ЕКСЕЛ

ŠKOLA ZA PROGRAMIRANJE I  MICROSOFT EXCEL

Informacione tehnologije (IT) su svuda oko nas. Klasična zanimanja ubrzano nestaju, zamenjuju ih tehnologije bazirane na računarima pa informatička pismenost i osposoblјenost postaju neophodni činioci funkcionisanja u svim radnim okruženjima.

Mogućnosti korišćenja programskih sistema su neograničene… Pojavom kvalitetnog  Interneta „inostranstvo“ više ne postoji. Moguće je raditi za stranog poslodavca (i plate koje su približne onima „tamo“) a ne napuštati svoju zemlјu.

U saradnji sa Ministarstvom kulture i informisanja Centar za kulturu Smederevo oformio je računarsku učionicu u kojoj ćemo, po pristupačnim cenama, organizovati širok dijapazon kurseva za sticanje informatičkih znanja iz raznih oblasti. Planirano je da jedan broj polaznika lošeg materijalnog stanja pohađa  školu besplatno.

Šta se očekuje od vas

Ono što se od vas traži nije nemoguć zadatak. Potrebno je malo učenja i mnogo, mnogo vežbanja. Gotovo polovina sadašnjih programera u Srbiji je samouko, što znači da ovaj posao nije rezervisan samo za inženjere i doktore nauka. Ipak, mnogo je lakše savladati prve i najteže korake uz stručnu pomoć i organizovani plan obuke. Posle toga, samostalan rad postaje daleko lakši, a napredovanje brže.

Šta ćete savladati?

Počinjemo sa kursom programiranja u Visual Studiju, na trenutno najpopularnijem programskom jeziku C# koji ima svu snagu moćnih  programskih jezika, a relativno je jednostavan za učenje. Kurs neće biti intenzivan već će trajati do kraja školske godine.

Pokušaćemo da na jedan lagan, zanimlјiv i nenametlјiv način „usadimo“ u polaznike pre svega sintaksu programskog jezika, a zatim moguće načine primene naučenog na konkretnim primerima iz prakse.

Akcenat će biti na bazama podataka i izradi poslovnih programa. Kako u ovoj oblasti proces učenje nikad ne prestaje, polaznike ćemo osposobiti da samostalno traže rešenja problema čak i za one oblasti koje nisu bile pokrivene planom nastave.

Šta vam mi dajemo (osim znanja)

  • Planiramo i kurseve iz drugih, trenutno atraktivnih, programskih jezika, pre svega Jave za Android operativni sistem, osnove Web-dizajna i Internet programiranja.
  • Poslovnim korisnicima namenili smo poseban program u kome će se obraditi najpopularniji program za poslovanje Microsoft Excel, kao i njegove besplatne varijante kao što je Open Office.
  • Okuplјamo ozbilјan tim stručnjaka i entuzijasta, sa bogatim iskustvom u programiranju i nastavnom radu.

Organizacija škole

Škola počinje sa radom 1. decembra 2017. godine. Nastava bi se izvodila dvaputa nedelјno, u trajanju od po 2 časa.

Škola programiranja bi trajala tokom cele školske godine, i to po 56 časova po polugodištu (ukupno 112).

Cena na mesečnom nivou iznosila bi  5.000 dinara

Škola za obuku rukovanja programom Microsoft Excel trajala bi jedan mesec.

Cena za ceo kurs iznosila bi  5.000 dinara.

Predavač je na raspolaganju tokom predavanja i vežbi za sva pitanja koja imate.

Prijave

Za sve informacije i prijavu možete kontaktirati Bojanu Menković na telefon 064/8295-318, ili na e-mailbojanamenkovic@gmail.com

PLAKAT-ŠKOLA ZA PROGRAMIRANJE I MICROSOFT EXCEL

 

FacebookTwitterGoogle+Share

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *