КИНГСМАН: ЗЛАТНИ КРУГ

Петак, 29.9.2017.

Субота, 30.9.2017.

Недеља, 1.10.2017.

Биоскопска дворана у 19.00 сати

КИНГСМАН: ЗЛАТНИ КРУГ

Редитељ: Метју Вон

Жанр: акциона комедија, авантура

Трајање: 140 минута

Улоге: Терон Еџертон, Колин Фирт, Џулијен Мур, Ченинг Татум, Хали Бери, Педро Паскал, Џеф Бриџис, Вини Џоунс и Елтон Џон

Цена улазнице: 250 динара

У биоскопу Центра за културу Смедерево приказиваће се акциона комедија „Кингсман: златни круг“, наставак филма „Кингсман: тајна служба“ у коме се јунаци суочавају са новим изазовима. Терон Еџертон се у филму „Кингсман: Златни круг“ враћа као Егзи, младић који раније изабран за новог припадника независне, међународне обавештајне агенције Кингсман.

Када седиште агенције  буде уништено, агенте ће путовање одвести до открића сродне шпијунске агенције у САД под називом Стeјтсман, која датира из времена када су обе агенције основане. У новој авантури која тестира њихове границе и снаге, ове две елитне агенције мораће да се удруже како би победиле немилосрдног заједничког непријатеља.

Након великог успеха филма „Кингсман: Тајна служба“,  у наставку са Тероном Еџертоном и Колином Фиртом у главним улогама  играју и Џулијен Мур, Ченинг Татум, Хали Бери, Педро Паскал, Џеф Бриџис, Вини Џоунс и Елтон Џон.

FacebookTwitterGoogle+Share

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *