Представа за децу ЧАРОБНА ДОЛИНА

34. ПОЗОРИШНИ ФЕСТИВАЛ
НУШИЋЕВИ ДАНИ

Петак, 21. 4. 2017.

Велика дворана у 11.00 и 12.00

„Театар на Сави“ и Удружење „Хајде обрадуј дан“

Представа за децу
ЧАРОБНА ДОЛИНА
Текст и режија: Татјана Миланов

Музика: Костантин Ацевски

Играју: Лазар Миљковић/Никола Марковић, Татјана Миланов/Ђурђа Павловић, Јадранка Нанић Јовановић

Костим и сценографија: Татјана Миланов,Тања Жиропођа, Јадранка Нанић Јовановић

Цена улазнице: 100 динара

Представа „Чаробна долина“ одиграва се на једном чаробном месту где се снови остварују, где се тајне откривају и несебично дарују. Мила Вила и њен помоћник Цветко, живе радосно у чаробној долини и они, са сваким ко се нађе у њиховој долини, весело деле своја знања, љубав и радост. И зато „свако ко дође у Чаробну долину добије неки дар на поклон, од кога постане бољи, лепши, срећнији“. Ова прича, намењена и деци и одраслима, је прича о љубави, о храбрости, доброти и радости.
Неваљала дeвojчицa Цицa, и Принц Злоћко су се нашли у Чаробној долини, неваљали, нервозни и намргођени. Цица је себична и размажена, хоће све играчке само за себе, и да јој сви буду слуге. А Злоћко је пре времена остарио зато што је заборавио да се смеје и игра. Он мрзи све што је лепо и добро, забрањује смех, игру, пољупце, загрљаје и све што је лепо. Кроз низ комичних ситуација Цицa и Злоћко, уз помоћ деце, Миле Виле, Цветка и два кловна откривају Магију Доброг Срца. И тaкo сe зaљуби принц у Цицу. Они збoг љубaви постају несебични и добри и схватају да је лепота у дељењу, игри и смеху.
Oвa представа нaмeњeнa je нajмлaђoj публици узрaстa oд 2. дo 12. гoдинe, сa зaнимљивoм сцeнoгрaфиjoм, живoписним кoстимимa и маскама, сa 6 ликoвa кoje тумaчe aфирмисaни глумци уз oригинaлнe сoнгoвe и музику. Представа je интерактивна, eдукaтивнa и зaбaвна.

FacebookTwitterGoogle+Share

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *