ГИТАРА ЗА СВЕ

Пројекат „Гитара за све“ – Бус турнеја Креативног Курса Гитаре одржаће се од 5. до 23. јуна у 19 градова Србије (Београд, Панчево, Ковин, Смедерево, Мајданпек, Зајечар, Књажевац, Ниш, Крушевац, Јагодина, Крагујевац, Врњачка Бања, Краљево, Нови Пазар, Ужице, Пожега, Ваљево, Лозница и Шабац). У Смедереву ће аутобус Креативног Курса Гитаре бити постављен на Градском тргу у среду, 8. јуна.

Програм у аутобусу, као и на бини испред, одржава се у периоду од 14.00 до 21.00 сат. У том периоду посетиоци ће имати прилику да  бесплатно посећују концерте, предавања, радионице и часове гитаре. Аутобус је заправо, велика покретна учионица, библиотека и бина за сваког ко жели нешто ново да научи или испроба на различитим гитарама. Циљ пројекта је да свако, без обзира на године или предзнање, има могућност да се упозна са културом најпопуларнијег инструмента на свету – Гитаром!

Овај културно – едукативан пројекат помогли су: Амбасада Сједињених Америчких Држава у Београду, Порше Ада SEAT, Arriva, Ерсте Банка, American Corners Serbia, Туристичка организација Херцег Нови и Lyra Style музички инструменти. Партнери пројекта у Смедереву су Центар за културу Смедерево и Град Смедерево.

Guitar Art Festival позива све младе који свирају гитару и имају жељу да сами или са својим друштвом наступе у оквиру њиховог гостовања у нашем граду. Сви заинтересовани могу да пошаљу своје пријаве на: kurs@gaf.rs. Најбоље међу њима представиће на следећем Guitar Art Festivalu у Београду!

GITARA ZA SVE opis projekta

Najava

Све додатне информације у вези пројекта и програма можете наћи на сајту www.gaf.rs, FB page: Креативни Курс Гитаре, као и путем телефона 011 2206248 или мејла: kurs@gaf.rs.

FacebookTwitterGoogle+Share

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *