Loading Događaji

« Svi Događaji

  • This event has passed.

ПАТУЉЦИ СА НАСЛОВНИХ СТРАНА

21. јануара 2018. у 20:00 - 21:35

Patuljci-za-web-990x768

Недеља,21.01.2018.

Биоскопска дворана у 20.00 сати

ПАТУЉЦИ СА НАСЛОВНИХ СТРАНА

Трајање (мин):95

Жанр: Комедија

Режисер:Милорад Милинковић

Улоге:Гордан Кичић, Борис Миливојевић, Александар Радојичић, Милена Радуловић, Марко Гверо, Јелена Ђукић, Љуба Бандовић, Тамара Крцуновић, Рале Миленковић, Олга Одановић, Новак Радуловић

Цена улазнице: 250 динара

Никола (Гордан Кичић) има четрдесетак година и водећа је звезда реалитy програма који се зове „Три минута славе’’. У пракси то изгледа тако што он безобразно вређа људе који се на тај шоу пријаве и због тога је јако цењен и одлично плаћен. Његове злобне и отровне речи магнетски привлаче гледалиште и рејтинге дижу до небеса. Осим тога, он смишља и разне друге реалитy формате, као и разне скривене камере. Његов живот је заправо реалитy програм. Његов најбољи пријатељ Зоран (Борис Миливојевић) је власник медијске куће која се бави производњом разних реалитy формата, а жена његовог пријатеља Мира (Тамара Крцуновић) је његова највећа љубав из младости, што, наравно, нико осим њих двоје не зна.

Николин живот почиње да се мења у тренутку када смишља начин како да од младе девојке коју гура њена амбициозна мајка, направе звезду. Смештају јој скривену камеру која се отима контроли и он почиње да се пита: је ли све то заправо намештаљка, тј. скривена камера коју подмећу њему?

Када се увери да су одређене околности ипак стварне, принуђен је да спасава сопствену кожу на начин на који једино и зна… помоћу реалитy програма.

Али, он мора да разлучи најважније: да ли је цео његов живот један велики реалитy? И шта је у свему стварно, а шта само измишљотина која доноси рејтинге?

FacebookTwitterGoogle+Share

Detalji

Datum:
21. јануара 2018.
Time:
20:00 - 21:35
Događaj Category:
Događaj Tags:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *