Loading Događaji

« Svi Događaji

  • This event has passed.

ПАКЛЕНЕ УЛИЦЕ – ХОБС И ШО

3. августа 2019. у 19:00 - 21:15

hobs i so

Субота, 3. 8. 2019.

ПАКЛЕНЕ УЛИЦЕ-ХОБС И ШО

Трајање:134 минута

Жанр: акција

Режисер: Дејвид Лич

Улоге: Двејн Џонсон, Џејсон Стетам, Идрис Елба

Цена улазнице: 250 динара

Франшиза ПАКЛЕНЕ УЛИЦЕ сада представља потпуно нови пројекат у ком Двејн Џонсон и Џејсон Стетам репризирају своје улоге Лука Хобса и Декарда Шоа у филму ПАКЛЕНЕ УЛИЦЕ – ХОБС И ШО.

Све откад су се представник закона, крупни Хобс (Двејн Џонсон), одани агент тајне америчке дипломатске службе и одметник који има проблеме са законом Шо (Џејсон Стетам), бивши оперативац елитних јединица британске војске, први пут упознали у филму ПАКЛЕНЕ УЛИЦЕ 7, 2015. године, њих двојица не престају да размењују увреде и тешке ударце у покушајима да савладају један другога.

Али у тренутку када се унапређени, сајбер-генетски анархиста Брикстон (Идрис Елба), докопа тајне биолошке претње која може да збрише човечанство заувек и ангажује бриљантног, неустрашивог и несташног МИ6 агента (Ванеса Кирби), која је заправо сестра Декарда Шоа, два заклета непријатеља Хобс и Шо мораће да се удруже како би савладали јединог човека који је можда опаснији од њих двојице.

Филм ХОБС И ШО ескплозивно отвара ново поглавље у филмском универзуму ПАКЛЕНЕ УЛИЦЕ, распростирући се широм планете, од Лос Анђелеса до Лондона и од токсичних предела Чернобиља па све до раскошне лепоте Самое.

FacebookTwitterGoogle+Share

Detalji

Datum:
3. августа 2019.
Time:
19:00 - 21:15
Događaj Category:
Događaj Tags:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *