Loading Događaji

« Svi Događaji

  • This event has passed.

МАЛИ ШЕФ – ПОРОДИЧНИ БИЗНИС

19. септембра 2021. у 16:30 - 18:20

Događaj Navigation

Mali sef
Недеља, 19. 09. 2021.
Биоскопска дворана у 16.30
МАЛИ ШЕФ – ПОРОДИЧНИ БИЗНИС
Синхронизовано
Жанр: комедија, анимирани
Режисер: Том Макгрет
Глумци: Срђан Тимаров, Милан Антонић, Никола Вујовић, Снежана Јеремић Нешковић, Анђела Џаферовић, Милена Живановић, Марко Марковић, Ивана Kнежевић, Бранислав Платиша, Сергеј Булатовић. Дарија Врачевић
Трајање: 107 минута
Цена улазнице: 300 динара
Тим је сада ожењен отац који је углавном код куц́е. Тед је извршни директор хеџ фонда. Али нова мала шефица са најсавременијим приступом и способним ставом ц́е их поново окупити … и инспирисати нови породични посао.
Тим и његова супруга Kерол, која издржава породицу, живе у предграђу са својом супер паметном седмогодишњом ц́ерком Табитом и преслатком новом бебом Тином. Табита, најбоља у разреду у престижној школи, обожава свог ујака Теда и жели да постане попут њега, али Тим, и даље у контакту са својом преактивном младалачком маштом, брине да превише ради и да јој недостаје нормално детињство.
Kада беба Тина открије да је – та-да! – тајни агент БабyЦорпа на мисији да открије мрачне тајне Табитине школе и њеног мистериозног оснивача, др. Ервина Армстронга, поново ц́е окупити брац́у Темплетон на неочекиван начин, наводећи их да поново процене значење породице и открију шта је заиста важно.
FacebookTwitterGoogle+Share

Detalji

Datum:
19. септембра 2021.
Time:
16:30 - 18:20
Događaj Category:
Događaj Tags:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *