Loading Događaji

« Svi Događaji

  • This event has passed.

“КОНЦЕРТ ЗА 100 ГИТАРА”

17. јуна 2018. у 19:00 - 21:00

_MG_6515-Edit

Уторак ,17. 06. 2018.

Главни Градски трг у 19 сати

Гитаристи Креативног Курса Гитаре одржаће велики концерт у Смедереву
“КОНЦЕРТ ЗА 100 ГИТАРА”
Гуитар Арт Фестивал у сарадњи са Центром за културу Смедерево организује концерт на коме ће наступити 100 гитариста Креативног Курса Гитаре из 8 градова Србије, као и један од најсвестранијих гитариста нове генерације Бојан Ивановски Јоби. Овим концертом две наведене институције настављају успешну сарадњу која траје већ годинама.

На концерту ће наступити 100 гитариста из Београда, Лознице, Бјељине, Ваљева, Мајданпека, Крушевца, Ковина и наравно Смедерева. Гитаристи ће свирати неке од највећих рок и поп хитова, затим јазз ибосса нова стандарде, као и најпопуларнија дела класичне музике. Публици ће се затим представити један од најсвестранијих гитариста у региону Бојан Ивановски Јобy,који ће одржати концерт на коме ће представити пројекат “A whole new world”.

Након великих концерата у Зајечару и Лозници,ове године сви гитаристи Креативног Курса Гитаре имају прилику да наступе у Смедереву, као и да се упознају са историјом и културом града.

Удружени настављамо да ширимо мисију “ Гитара за све”.

 

Kreativni Kurs Gitare koncert Kreativni Kurs Gitare 1 Kreativni Kurs Gitare 3 Kreativni Kurs Gitare 4 Kreativni Kurs Gitare 5

FacebookTwitterGoogle+Share

Detalji

Datum:
17. јуна 2018.
Time:
19:00 - 21:00
Događaj Category:
Događaj Tags:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *