НЕУКРОТИВИ СПИРИТ

Петак, 30. 07. 2021.
Субота, 31. 07. 2021.
Недеља, 01. 08. 2021.
Биоскопска дворана у 17.00
НЕУКРОТИВИ СПИРИТ
Жанр: анимирани, авантура, породични
Режисер: Елајн Боган
Глумци: Ирина Арсенијевић, Ивона Рамбосек, Дарија Врачевић, Марко Марковић, Александар Глигорић, Милан Антонић, Драган Вујић, Душица Новаковић
Трајање: 88 минута.
Цена улазнице: 250 динара.
Лаки Прескот заправо никада није упознала своју покојну мајку Милагру Наваро, неустрашиву каскадерку из малог града Мирадера, које се налази близу отворене границе.
Попут своје мајке, Лаки није баш љубитељ правила и ограничења, што је код њене тетке Kоре изазвало доста брига. Лаки је одрасла у граду на источној обали под Kориним будним оком, али када Лаки претера са искушавањем среће кроз превише ризичних вратоломија, Kора их обе сели код Лакиног оца Џима, у Мирадеро.
Лаки је дефинитивно импресионирана поспаним градицћем. Њен живот се промени када упозна Спирита, дивљег мустанга који дели њену страст за независношћу, и спријатељи се са две локалне јахачице, Абигејл Стоун и Пру Грејнџер. Пруин отац, власник стаје Ал Грејнџер, најбољи је пријатељ Лакиног оца.
Kада безосецћајни каубој и његов тим желе да ухвате Спирита и његово стадо и осуде их на тежак рад у заточеништву, Лаки окупља своје нове пријатељице и крецће у авантуру како би спасле коња који јој је дао слободу и сврху, и помогао Лаки да открије везу са мајчиним и мексичким наслеђем које није очекивала.
https://youtu.be/fwFGTqY9zLY
FacebookTwitterGoogle+Share

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *