КРУШЕВАЦ ГЕТО – СТЕНДАП ШОУ

Четвртак, 20. 05. 2021.
Велика дворана у 20 сати
КРУШЕВАЦ ГЕТО
Стендап „Краљица Снежана прва“
Цена улазнице: 500 динара
Љубитељи стендап комедије имаће прилику за фантастичан провод 20. маја у Центру за Kултуру Смедерево. Крушевац гето ће свој шоу „Kраљица Снежана прва“ представити смедеревској публици по први пут. Kрушевац Гето састав изводи стендап који је врло сличан хумору који гледамо на њиховим видео клиповима.
Сазнаћете како су се упознали Слободан и Снежана, који су њихови највећи проблеми у браку, ко је доминтан у тој вези итд… Поред стендапа овај шоу има и доста елемената глумачке игре.
„Репери с Мораву“, како их још називају, чине Никола Тришић Триша и Никола Миленковић Чами. Не престају да засмејавају јавност, а свако од нас се може препознати у њиховим ликовима.
Група је настала 2011. године за време њихових студија у Београду. На врло духовит и комичан начин баве се општим провинцијским друштвеним темама, како кроз песме, тако и кроз скечеве, који у последње време привлаче све већу пажњу. Њихови интересантни и надасве духовити скечеви које у видео формату објављују на друштвеним мрежама, свакако су неизоставни део њиховог наступа. Обичан, неполитички и невулгарни хумор је свакако оно по чему су препознатљиви.
„Kада се само сетимо тих студенских дана и слушалица за Скајп на којима смо снимили нашу прву песму „Kрушевац Гето” по којој смо касније и дали име групи, нисмо ни слутили да ћемо допрети до било какве публике. Миц по миц, песма по песма и ево нас. Наша идеја, да људима представимо кроз сатиру обичан живот једног Kрушевљанина, уродила је плодом. Очекујемо добру журку и енергију и биће нам драго ако људи изађу из сале насмејани и пуни утисака. Дођите да се забавимо!“, поручују момци.
Напомињемо да је број публике у сали ограничен, као и да се поштују епидемиолошке мере.
FacebookTwitterGoogle+Share

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *