ПРЕДСТАВА ЗА ДЕЦУ „МАРКО У СВЕТУ ИГРАЧАКА“

Субота, 26. 12. 2020.
Биоскопска дворана у 12.00
Позориште „Хајде обрадуј дан“
Представа за децу
МАРКО У СВЕТУ ИГРАЧАКА
Текст и режија: Татјана Миланов и Никола Марковић
Музика: Зоран Несторовић и Константин Ацевски
Сценографија: Татјана Миланов и Биљана Јаћимовић Раичевић
Костим: Светлана Зојкић
Глумци: Татајна Миланов, Никола Марковић, Александар Радевић
Цена улазнице: 100 динара
Oвa музичкa кoмeдиja нaмeњeнa je нajмлaђoj публици узрaстa oд 2. дo 10. гoдинe, сa 8 ликoвa кoje тумaчe aфирмисaни глумци уз oригинaлнe сoнгoвe и музику.
Марко је весео, шармантан и маштовит дечак. Једнога дана Вила снова га поведе на дивно путовање. Уместо у свом кревету, Марко се буди у непознатој земљи где се сусреће са својим омиљеним играчкама са којима, како је открио, може и да разговара. Од Шашавка, Веселог Меде, Сове и балерине Мине сазнаје да је земљи играчака је потребна његова помоћ. Марко је одлучан да помогне Земљи играчака. Уз игру и песму, заједно са децом, после много препрека и комичних ситуација, они успевају да спасу земљу играчака.
Ова представа води децу на чаробно путовање у свет играчака, у којем машта постаје стварност. Она позива децу верују у снове, да маштају и буду креативна, такође, да буду добри другари и верују у љубав. Кроз ову едукативну представу деца се подстичу на игру, да буду маштовита срећна и раздрагана. Она открива да игра и безбрижност не искључују одговорност и емпатију, да сјај, раскош и материјално нису најважнији у животу, а такође истиче важност слободе и достојанстава.
FacebookTwitterGoogle+Share

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *