ПОЗОРИШНА ПРЕДСТАВА „РАЈ НА ЗЕМЉИ“

Уторак, 4. фебруар 2020.
Велика дворана у 20.00

ПОЗОРИШНА ПРЕДСТАВА „РАЈ НА ЗЕМЉИ“

Режија: Пеђа Марковић
Музика и текст: Саша Милошевић – Маре
Постпродукција: ФАВИ
Продукција: HIGHLAND

Цена улазнице: 300 динара
Улазнице су пуштене у продају

Играју:

Ања Мит у улози Еве Милер

Прву улогу по имену Анчи играла је у серији „Комшије“. Гледали смо је у серијама „Истине и лажи „, „Сенке над Блаканом“ и „Далеко је Холивуд“. Ања се опробала и у улози водитеља емисије Ауто-мото шоу на ТВ ПРВА и О2. Позоришне представе: „Мајстори мајстори“, „Мистер Долар“ и „Цигани лете у небо“.

anja mit

Стефан Бузуровић у улози Адама Коена

Најпопуларнија улога му је тренутно Павле у серији „Истине и лажи“ која је оборила све рекорде гледаности. Публика га препознаје и као глумца и водитеља неколико ТВ и радио емисија од којих су актуелне „ТВ чорба“ на О2 ТВ и „Ауто-мото шоу“ на ТВ прва и О2. Глумом је почео да се бави са само 4 године на сцени Народног позоришта, где и даље активно игра.

Stefan Buzurovic

Сама прича двоје људи коју представа прати је пре свега аутентична и свима блиска.

Дуо комедија „Рај на земљи“ је прича о сусрету двоје људи са потпуно различитим начином живота, како социјалног тако и професионалног. Ева Милер долази у Београд из малог места са купљеном картом у једном правцу у нади да ће направити свој „рај на земљи“ и постане певачица.
По препоруци, куца на врата естрадног менаџера Адама Коена и од тог сусрета ништа неће бити као пре…
Прича преплављена урнебесно духовитим, али и емотивним сценама, дочараће публици како изгледа трновит пут до звезда прожет љубавном причом.
Да ли ће се прича о Адаму и Еви поновити или рај на земљи изгледа другачије?

„Иако у великој мери сачињена оф фикције ипак је проткана неким стварним догађајима које смо, пре свих, Саша Милошевић Маре,као аутор текста, па касније и ми унели у њу. Данас смо сви свесни колика је глад за пажњом. Посебно медијском пажњом која се претворила у валидну валуту у трговини, а престала је да буде заслужена награда за посвећеност, се из гледалишта,труд и таленат. Наравно не увек и не код свих. На момент је то толико страшно да прелази границу ужаса и прелази у бизарни хумор. Управо о томе ми играмо. Потреба за пажњом која симболизује бег од стварности коју не прихватамо јер сматрамо да заслужујемо више и наравно у томе нисмо објективни. Али ту је и лекција која нас подсећа да чак и када заслужимо боље, увек вреба неко или нешто са намером да то боље однесе. Нажалост. у мањој или већој мери су сви или били сведоци или учесници таквих ситуација и зато је лако публици са саосећа са нама и заигра.“

 

FacebookTwitterGoogle+Share

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *