ИНТЕРНАЦИОНАЛНИ ЦИРКУС НА ЛЕДУ

Четвртак, 12.12.2019.

Спортска хала Смедерево у 20:00

СПЕКТАКУЛАТНИ ЦИРКУС НА ЛЕДУ
Након наступа пред више од 200 милиона гледалаца у више од 50 земаља света, чувени ИНТЕРНАЦИОНАЛНИ ЦИРKУС НА ЛЕДУ у оквиру нове европске турнеје гостује и у више градова у Републици Србији. Ово је јединствена прилика да гледаоци присуствују програму који очарава публику широм света, доносећи осмехе и забаву млађима, а старима враћа сећање на некадашње циркуске арене враћајући из заборава ову врсту забаве за све генерације.

Програм прилагођен извођењу на леду, али са свим елементима акробатике и пратећих садржаја који и чине један циркус изводи се уз спектакуларне светлосне ефекте који доприносе магији, у коју своји наступом уводе и гледаоце. Од спектакуларних костима, динамичних и вртоглавих циркуских тачака на леду до кловновских скечева, ова фантастична трупа представља врхунску екстраваганцију и аутентичну уметност циркуса, па га с правом упоређују са најпознатијим светским циркусом „Cirque Du Soleil“.

Јединствени спектакл те врсте, Интернационални циркус на леду и данас примењује златне стандарде потребне за спектакуларно извођење представа овакве врсте, али и унапређује извођење тачака по чему су постали познати широм света. Поред партерског извођења тачака, кловнова и акробатике, гледаоцима ће бити приказане и тачке на трапезу, а све спојено са акробатиком на клизаљкама. Посебна атракција је коришћење клизаљки у појединим тачкама где је висина клизаљки 60 сантиметара.

Програм за све генерације, у којем ће поред деце уживати и њихови родитељи, током протеклих година је постао спектакуларна светска атракција која доприноси забави публике и пуни дворане широм света.

Цена карте: 1000 динара

 

FacebookTwitterGoogle+Share

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *