ОТВОРЕН ШЕСТИ ТЕАТАР У ТВРЂАВИ У СМЕДЕРЕВУ!

Синоћ у Малом граду Смедеревске тврђаве у 21.00 отворен је шести позоришни фестивал ТЕАТАР У ТВРЂАВИ. Уводну реч и част да отвори фестивал имао је Предраг Радоњић, управник Народног позоришта Приштина.Фестивал је отворен представом „Жене из Троје“, у режији Небојше Брадића.
До краја фестивала публика ће моћи да погледа још четири представе. Вечерас, представу „Отац“ у извођењу Лесковачког народног позоришта и режији Милоша Јагодића. Следи комедија „Лутка“ редитеља Бојана Димитријевића и Невене Вукес, рађена по тексту Миро Гаврана. Четвртог дана фестивала на програму је представа по делу Мирослава Kрлеже „У агонији“, у режији Ане Ђорђевић, а фестивал ће бити затворен комадом за децу и одрасле „Прича о Светом Сави“, писца Братислава Петковића, а у извођењу Малог позоришта Душко Радовић.

 

Teatar u tvrdjavi_03 Teatar u tvrdjavi_04 Teatar u tvrdjavi_05 Teatar u tvrdjavi_06 Teatar u tvrdjavi_07 Teatar u tvrdjavi_08 Teatar u tvrdjavi_09 Teatar u tvrdjavi_10 Teatar u tvrdjavi_11 Teatar u tvrdjavi_14 Teatar u tvrdjavi_18 Teatar u tvrdjavi_24 Teatar u tvrdjavi_27 Teatar u tvrdjavi_28 Teatar u tvrdjavi_29 Teatar u tvrdjavi_30 Teatar u tvrdjavi_31 Teatar u tvrdjavi_32 Teatar u tvrdjavi_33 Teatar u tvrdjavi_37 Teatar u tvrdjavi_38 Teatar u tvrdjavi_40 Teatar u tvrdjavi_43 Teatar u tvrdjavi_44 Teatar u tvrdjavi_47 Teatar u tvrdjavi_48

FacebookTwitterGoogle+Share

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *