СПЕКТАКУЛАРНИ ГАЛА КОНЦЕРТ У ВЕЛИКОЈ ДВОРАНИ ЦЕНТРА ЗА КУЛТУРУ СМЕДЕРЕВО

Добра вест за љубитеље опере: врхунски музичари из Пекинга и Њујорка ће у Смедереву одржати гала концерт 31. јула, од 21:00 час.

Смедерево – тачка спајања уметника из Пекинга, Њујорка и Београда

Сопрани Јасмина Трумбеташ Петровић, Wanzhe Zhang и Zhang Zhang – првакиња Пекиншке опере, виолиниста Quan Yuan – члан оркестра Метрополитен опере у Њујорку, као и Jia Shi- клавир, наступиће унутар зидина Смедеревске тврђаве, заједно са уметничким ансамблом Министарства одбране Србије „Станислав Бинички“.

Концерт из два дела биће отворен Сибелијусовим Конћертином, а потом следи уживање у оперским аријама које су написали Росини, Моцарт, Пучини, Верди…

Посебан значај овом уметничком догађају даћедиригент Gregory Buchalter, истакнути члан Метрополитен опере у Њујорку.

Не пропустите ретку прилику да присуствујете концерту , који ће те ноћи бити тачка спајања уметника из Пекинга, Њујорка и Београда!

Цена улазнице је 500 динара.

Концерт организују GIPAC-Global Intercultural Performing Arts Cast из Њујорка, у сарадњи са Центром за културу Смедерево и градом Смедеревом, који овог лета љубитељима уметности пружа богат програм: у јулу је одржан Театар у Тврђави, у августу ће бити Дунав филм фестивал, а другог викенда у септембру Смедеревска јесен.
Продајна места:

Билет сервис Центра за културу Смедерево

од 10.00 до 20.00 сати

Седишта нису нумерисана.

 

FacebookTwitterGoogle+Share

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *