Премијера домаћег филма „ПАТУЉЦИ СА НАСЛОВНИХ СТРАНА“

Петак, 19.01.2018.

Субота, 20.01.2018.

Недеља,21.01.2018.

Биоскопска дворана у 20.00 сати.

Премијера домаћег филма „ПАТУЉЦИ СА НАСЛОВНИХ
СТРАНА“

Трајање (мин):95
Жанр: Комедија
Режисер:Милорад Милинковић

Улоге:Гордан Кичић, Борис Миливојевић, Александар Радојичић, Милена Радуловић, Марко Гверо, Јелена Ђукић, Љуба Бандовић, Тамара Крцуновић, Рале Миленковић, Олга Одановић, Новак Радуловић

Цена улазнице: 250 динара

Никола (Гордан Кичић) има четрдесетак година и водећа је звезда реалитy програма који се зове „Три минута славе’’. У пракси то изгледа тако што он безобразно вређа људе који се на тај шоу пријаве и због тога је јако цењен и одлично плаћен. Његове злобне и отровне речи магнетски привлаче гледалиште и рејтинге дижу до небеса. Осим тога, он смишља и разне друге реалитy формате, као и разне скривене камере. Његов живот је заправо реалитy програм. Његов најбољи пријатељ Зоран (Борис Миливојевић) је власник медијске куће која се бави производњом разних реалитy формата, а жена његовог пријатеља Мира (Тамара Крцуновић) је његова највећа љубав из младости, што, наравно, нико осим њих двоје не зна.
Николин живот почиње да се мења у тренутку када смишља начин како да од младе девојке коју гура њена амбициозна мајка, направе звезду. Смештају јој скривену камеру која се отима контроли и он почиње да се пита: је ли све то заправо намештаљка, тј. скривена камера коју подмећу њему?
Када се увери да су одређене околности ипак стварне, принуђен је да спасава сопствену кожу на начин на који једино и зна… помоћу реалитy програма.
Али, он мора да разлучи најважније: да ли је цео његов живот један велики реалитy? И шта је у свему стварно, а шта само измишљотина која доноси рејтинге?

FacebookTwitterGoogle+Share

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *