ШТРУМФОВИ И МАЈКА ПРИРОДА

14.10.2017.

Биоскопска дворана у 12 сати

МАР-ПЕТ арт

ШТРУМФОВИ И МАЈКА ПРИРОДА

Цена улазнице: 200 динара

 

Представа је настала по мотивима популарне цртане серије, са жељом да се исприча једна нова прича са популарним ликовима, намењена је деци узраста од 2 до 8 година.
У Штрумфоселу теку припреме за велики пролећни бал, Штрумфови и Мајка природа безбрижно „штрумфују“ у шуми, док страшни Гаргамел кује план да уништи штрумфове. Отео је Мајку природу и зачарао Штрумфету да отме од Мајке природе књигу за управљање временом. Уз помоћ зачаране Штрумфете и књиге за управљање временом жели да дође до штрумфова. Штрумфови су у проблему, али заједничким снагама, удружени успевају да омекшају срце зачараној, размаженој Штрумфети помогавши јој у невољи.
Штрумфета поново учи о пријатељству и доброти и колико је лепо делити и добро и лоше са пријатељима, такође спознају велику радост која долази кроз помоћ најближима. Кефало, Грубер, Мргуд, Грицко, Трапавко, Велики Штрумф уз помоћ деце и Штрумфете успевају да ослободе Мајку природу и да страшног Гаргамела преобрате у Добрицу Гаргамела који на крају помаже Штрумфовима у припремама за пролећни бал.
Представа траје 45 минута.

FacebookTwitterGoogle+Share

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *