КОНЦЕРТ ГРУПЕ „С ВРЕМЕНА НА ВРЕМЕ“

11.05.2017.

Велика дворана у 20 сати

Концерт утемељивача и предводника домаће акустичарске рок сцене.

Цена улазнице: 400 динара

Четири гитаре, четири гласа, Асим Сарван, Миомир Ђукић, Љубомир Нинковић и Војислав Ђукић Коки, утемељивачи и предводници домаће акустик сцене, подсетиће нас 11. маja на антологијске хитове као што су “Сунчана страна улице”, “Мој свет”, “Пут путује караван”, и друге нумере које су обележиле 70-те и 80-те године прошлог века.
Група “С времена на време” основана је 1972. године, а њени чланови су се неформално окупљали да би с времена на време снимали песме за потребе програма Радио Београда. чију су архиву обогатили са преко стотину нумера. Били су пионири и творци београдске акустичне сцене снимивши синглове за бројне припаднике тог правца (Влада и Бајка, Јадранка Стојаковић, Срђан Марјановић, Тамара и Ненад…), уводећи старе инструменте као што су бисерница, шаргија, блок флаута…
У првом пероду постојања (1972-1979) створене су песме које и данас испуњавају радијске програме и имају велику гледаност на Yоu tube-u (од првенца – Сунчана страна улице, Јана, Теma clasicca, Тражи мене, Као време испред нас, Мој свет, Dixe band, Пут путује Караван…)
После 14 година паузе, 1993. године у препуном Сава Центру, антологијским концертом, најавили су наредних седам година активности обележивши тај период углавном live снимцима и студијским албумом “После краја”.
2013. године концертом у Коларчевој Задужбини, започео је трећи циклус постојања групе. Овај период карактерише концертна преокупација, где сваки пут, поред познатог опуса, публика има прилике да чује неке нове или неизвођене композиције.
У оквиру концертних активности 2016. године група је наступала у Београду ( BEER FEST, МIXER HOUSE); Никшићу (БЕДЕМ ФЕСТ); Крагујевацу-ТЕАТАР “ЈОАКИМ ВУЈИЋ”, а ове године у  Културном центру Панчево.

 

FacebookTwitterGoogle+Share

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *