КОНЦЕРТ СЕРГЕЈА ЋЕТКОВИЋА

СОЛИСТИЧКИ КОНЦЕРТ СЕРГЕЈА ЋЕТКОВИЋА

Велика дворана у 20 сати

Цена улазнице: 1000 динара

48 сати пре концерта: 1200 динара

Познати поп певач и композитор Сергеј Ћетковић одржаће у оквиру своје овогодишње регионалне турнеје „Мој свијет“ концерт у Центру за културу Смедерево у суботу, 8. априла са почетком у 20 сати.

Певач препознатљив по емотивним баладама соло каријеру започиње наступом на „Сунчаним скалама“ и песмом „Била си ружа“, након периода у коме је био клавијатуриста и пратећи вокал у групама „Ватрена срца“ и „Амфитеатар“.

Већ први албум, „Кристина“, снимљен после наступа на Будванском фестивалу 2000. године, доноси песме које постају хитови као што су „Зауставићу вријеме“, „Пробуди ме“, „Град“, „Сати, дани, године“.

Други студијски албум „Буди ми вода“ представља још један корак на узлазној путањи Сергеја Ћетковића у свету поп музике.

На фестивалу у Будви 2003. године појавио се са песмом „Постојим и ја“ која осваја награду за најбољи аранжман и постаје хит.

Трећи студијски албум, „Кад ми затреба“, врло је запажен, и уводи Сергеја Ћетковића у ред популарнијих домаћих извођача и аутора. Песма са тог албума „Погледи у тами“ пуне две године налази се на свим топ листама у земљама бивше Југославије.

На Беовизији 2007. и 2008. године Ћетковић је добио награду за поп певача године.

Албум „Пола мога свијета“ од познавалаца поп музике прихваћен је као постављање нових стандарда у поп звуку и значајно издање за историју поп музике на Балкану.

У дискографији једног од најуспешнијих и најтиражијних домаћих певача налазе још и албуми „2 минута“ и „ Мој Свијет“.

Сергеј Ћетковић вишеструки је добитник „Монтефона“ за певача године Црне Горе, добитник „Златне сирене“ за најбољи текст за песму „Пробуди ме“ на фестивалу „Сунчане скале“, добитник награде за певача године на Радијском фестивалу, затим награде „Златна сирена“ на „Сунчаним скалама“ за најбољег певача и најбољи албум, као и за најбољи концертни наступ, добитник „Мелка“ за певача године на фестивалу „Дани естраде“. Припала му је и награда франкфуртских „Вести“  за најбољег певача. Сергеј Ћетковић познат је и по свом хуманитарном деловању.

 Цена улазнице за концерт у Смедереву је 1000 динара, а 48 сати пред почетак концерта 1200 динара.

FacebookTwitterGoogle+Share

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *