БИСЕР БОЈАНЕ

19.03.2017

БИСЕР БОЈАНЕ

Биоскопска дворана у 20 сати

Земља продукције: Србија 2017.

Сценарио: Бојана Бабић, Владимир Ђурђевић, Милан Караџић, Стеван Копривица

Режија: Милан Караџић

У главним улогама: Милутин Мима Караџић, Славен Дошло, Христина Поповић, Миодраг Мики Крстовић, Андрија Милошевић, Мира Бањац, Младен Нелевић…

Жанр: Акција, комедија

Трајање: 90 минута

Цена улазнице: 250 динара

Синопсис: Ђорђе Поповић (Славен Дошло), млади лекар из Београда, добија анонимни позив да упозна оца. У том тренутку Ђорђе верује да му је отац мртав, али ипак одлучује да се упусти у потрагу за сопственим идентитетом. Он одлази у Црну Гору и успут упознаје Лолу (Вању Ненадић), младу кајтерку и ћерку полицијског инспектора, која путује на Аду Бојану.

Никола Поповић (Мима Караџић), након вишегодишње робије излази из затвора у Трсту и одлази на кратко у Црну Гору, по сакривене дијаманте, давно опљачкане у европским јувелирницама. Николу очекује „врућ“ дочек полиције и бивших партнера заинтересованих за дијаманте, спреман је на све али не и на сусрет са сином након двадесетпет година. Са друге стране, Ђорђе, који очекује сусрет са оцем, не очекује да ће му се на овом путовању догодити љубав.

Никола се не сналази у улози оца и жели што пре да се врати у Трст, да се врати старом начину живота. Сплет догађаја, каламбур током јурњаве за дијамантима, а посебно љубав према сину, ће пресудно утицати да Никола остане на Ади Бојани и започне нови живот.

 

 

FacebookTwitterGoogle+Share

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *