КОНЦЕРТ ОШ „ХЕРОЈ СРБА“ ИЗ ОСИПАОНИЦЕ У ОКВИРУ НОВОГОДИШЊЕГ ПРОГРАМА

Ученици основне школе „Херој Срба“ из Осипаонице извели су синоћ у Галерији савремене уметности концерт у склопу Новогодишњих и божићних програма у Смедереву, а затим је одржан маскенбал у организацији Предшколске установе „Наша радост“. На Градском тргу прошао је још један караван у коме су децу забављали кловн, Баба Мразица, Снежна краљица (жива статуа), са којом су се сви заинтересовани фотографисали. Програм је завршен у Винском граду, где је обраде класичних композиција извео омладински оркестар „Светлост“.

Данашњи програм почиње у 17.00 сати у Историјском архиву, где ће се одржати радионица „Шта то чува Историјски архив?“, на којој ће сви заинтересовани моћи да сазнају кaкo изглeдajу кутиje aрхивскe грaђe и мaтичнe књигe, кoje прeдстaвљajу нajврeдниje сaдржajе, штa су тo дeпoи и нa кojи нaчин чувajу документацију и у кojим се ситуaциjaмa овим документима пoмаже грaђaнимa.

На Тргу од 18.00 сати деца ће моћи поново да се друже са кловном и мађионичарем, а у Винском граду од 20.00 часова поп и рок хитове извешће група Алт“.

Новогодишњи и божићни програми у Смедереву одвијају се под слоганом „Центар града је центар света ако се украси душом детета“ који је осмислио познати дечији песник Мошо Одаловић, и трају до 13. јануара следеће године. Покровитељ програма је Град Смедерево.

Атмосферу са концерта погледајте на фотографијама Ненада Живановића.

FacebookTwitterGoogle+Share

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *