НОВОГОДИШЊИ КОНЦЕРТ КРЕАТИВНОГ КУРСА ГИТАРЕ

У оквиру новогодишњих концерата у Центру за културу, у четвртак, 22. децембра, представиће се и полазници Креативног курса гитаре из Смедерева. На концерту ће учествовати и гости из смедеревске музичке школе „Коста Манојловић“, као и група Креативног курса гитаре из Ковина. Смедерево ће се представити кроз две групе, прошлогодишњу, сада старију групу и групу потпуно нових полазника који су на курсу нешто мало више од два месеца.

Концерт ће садржати гитарску музику кроз сферу класичне музике, као и ону поп-рок жанра, па ћемо тако између осталих чути и Knocking on the heavens door, Nothing else matters, Someone like you, Тишину и друге популарне композиције.

Сви који буду дошли на концерт, који ће се одржати у Концертној дворани са почетком у 19.00 часова, имаће прилике да чују и звуке гитаре професора Душана Поповића Липовца. Улаз на концерт је слободан.

***

Guitar Art Festival организује другу годину заредом Креативни курс КЛАСИЧНЕ, АКУСТИЧНЕ, ЕЛЕКТРИЧНЕ и БАС гитаре у Центру за културу Смедерево, са циљем да омогући стандардизовану и методолошки иновативну музичку едукацију за децу и одрасле.

Кроз дугогодишње искуство Guitar Art Festivalа, као и сарадњу са Амбасадом Сједињених америчких држава у Београду и са престижном америчком Џејкобс музичком школом Универзитета у Индијани, створене су методе наставе и рада које су потврђене као веома успешне и интерактивне.

Курсеви су намењени потпуним почетницима, али и гитаристима који желе да продубе и унапреде своје свирање. Групе се формирају према узрасту (деца и одрасли), као и према нивоу искуства и знања полазника (основни и напредни курсеви).

FacebookTwitterGoogle+Share

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *