КОНЦЕРТ АКУСТИЧНЕ ГИТАРЕ

Гитариста Богољуб Николић – Богион одржаће солистички концерт у смедеревском Центру за културу у среду, 23. новембра са почетком у 19.00 сати.

Својом ауторском музиком на оригиналан и неформалан полижанровски начин Богољуб Николић обједињује класичне и џез елементе, спојем ворлд мотива и апсолутне музике сфере, предњачећи у односу на стандарде данашњег израза балканском разиграношћу тона успостављене хармоније. Програм под називом „Богион гитаристикумИзмеђу анђела“ садржи 24 оригиналне композиције које ће бити изведене пред публиком у Концертној дворани. Умрежавајући се у музичком смислу, варирајући по ритму, хармонији, расположењу, динамици, композиције концентричним експресивом обликују тонско здање „гитаристикум“, чинећи садржај програма аутентичним интерактивним искуством. „Богион гитаристикум“ предњачи у односу на стандарде данашњег гитарског израза и заслужује пажњу домаће и светске јавности.

Богољуб Николић – Богион, рођен је у Крагујевцу 1965. године. По основном образовању је компјутерски програмер. Гитару свира од првих ђачких дана. Временом је овладао разним стиловима свирања и дефинисао свој стил. Аутор је више дела и обрада класичних, етно и џез тема за гитару.

Улазнице за Николићев концерт продају се по цени од 400 динара на Билетарници Центра за културу. Више информација може да се добије на телефоне 064/829-5345 и 026/4624-815.

http://bogniton.com/

FacebookTwitterGoogle+Share

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *