ДАНАС СВЕЧАНА ПРЕМИЈЕРА ФИЛМА „ВОЈНА АКАДЕМИЈА 3: НОВИ ПОЧЕТАК“

Смедеревска премијера филма „Војна академија 3 – нови почетак“ биће одржана вечерас, у уторак 15. новембра у 20.00 часова, у Великој дворани Центра за културу. Пред публиком ће се појавити глумци из филма: Бранко Јанковић и Иван Михаиловић, који су играли улоге Џалета и Клисуре и у претходним деловима овог популарног домаћег филмског серијала, и младе глумице, које играју нове кадеткиње Гордана Пауновић, у улози Маше и Анђела Јовановићу улози Цеце.

Нови наставак „Војне академије“ доноси нове професионалне и љубавне заплете и преплиће судбине јунака једне од најгледанијих серија. Стигла је нова генерација глумаца, али ту су и они добро познати, сада – у официрским униформама.

По мотивима приче Гордана Михића, сценарио је написао Бобан Јевтић, а продуцент филма је Небојша Неле Гарић. У филму играју још и: Бојан Перић, Радован Вујовић, Јелисавета Орашанин, Тијана Печенчић, Драгана Дабовић, Тамара Драгичевић, Љубомир Бандовић, Небојша Миловановић и многи други.

Филм ће се приказивати и наредна два дана, 16. и 17. новембра, а пројекције су од 18.00 и 20.00 сати. У термину од 16.00 сати приказиваће се распевана анимирана комедија „Тролови“, синхронизована на српски језик. Улазнице по цени од 250 динара могу се набавити на билетарници Центра за културу, радним данима, од 10.00 до 20.00 сати.

FacebookTwitterGoogle+Share

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *