МАЛО КРАЉЕВСТВО У СУБОТЊЕМ МАТИНЕ ПРОГРАМУ

Ове суботе, 12. новембра, у оквиру дечијег позоришног матинеа суботом у Центру за културу Смедерево, Позориште „Јеленица“ из Београда, одиграће своју хит представу „Мало краљевство“ за најмлађе смедеревске позоришне гледаоце. У представи играју: Јелена Ковач Кркић, Даница Радуловић и Владимир Пауновић.

У „Малом краљевству“, пуном живота, радости и боја, живе патуљак Бен, принцеза Холи и дадиља Шљивка. Бен и Холи су најбољи другари и увек су расположени за игру. Дадиља Шљивка их кроз шалу учи разним вилинским обичајима и обичајима патуљака. Понекад употреби чаролију, али то не буде сваки пут забавно. Овог пута је захваљујући чаролији завршила у кавезу вештице Лепаве. Бен и Холи покушавају уз помоћ разних трикова, вештина, вилинског плеса и музике патуљака да одобровоље вештицу Лепаву и да ослободе дадиљу Шљивку. На крају у томе и успевају, али уз много потешкоћа.

Представа је едукативног типа и садржи пет сонгова са кореографијом.

„Мало краљевство“ ће се одиграти у Биоскопској дворани и почиње у 12.00 сати. Цена улазнице је 200 динара.

Данас (четвртак, 10. новембар) билетарница ради до 20.00 сати, сутра (11. новембар)због државног празника радно време је од 15.00 до 20.00 часова, а у суботу (12. новемабар) радно време је двократно од 11.00 до 12.00 сати и од 15.00 до 20.00 сати.

FacebookTwitterGoogle+Share

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *