КОНЦЕРТ РАМБО АМАДЕУС & FIVE WINETTOUS

После више од 5 година, култни балкански аутор Рамбо Амадеус са секстетом Five Winettous одржаће концерт у Центру за културу Смедерево, у четвртак 10. новембра.

РАМБО АМАДЕУС (Антоније Пушић) музичар је, аутор и извођач препознатљивог стила, који својом аутентичношћу плени музичком сценом широм Балкана. Поред музичког стваралаштва, које му је донело низ веома битних признања и награда, познат је и по свом стваралаштву у свету поезије и глуме. Као музичар је 2012. године наступао на Евросонгу, где је био представник Црне Горе. Познато је и његово деловање у борби за људска права, што потврђује и његов  ангажман  Амбасадора добре воље УНИЦЕФ за Црну Гору. Његове песме комбинују сатиричне текстове с мешавином музичких стилова, укључујући ту и џез, рок, хипхоп и, у последње време, драм енд бејс. Његови концерти никад нису пука понављања снимљених песама, већ мешавина музичке импровизације и виртуозности. Неки његови фанови упоређују Рамбов стил и каријеру са стилом и музичким путем Френка Запе.

Улазнице за концерт секстета Рамбо Амадеус & Five Winettous коштају 600 динара у партеру и 500 динара за места на балкону, и могу се купити на Билет сервису Центра за културу. Концерт почиње у 20 часова у Великој дворани.

 

FacebookTwitterGoogle+Share

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *