УПОЗНАЈТЕ СЕ СА КРЕАТИВНИМ КУРСЕМ ГИТАРЕ У СМЕДЕРЕВУ

Сви заинтересовани будући гитаристи имаће прилику да се у среду, 14. септембра у 19.00 часова упознају са наставним планом, програмом, активностима и професорима Креативног Курса Гитаре.
Центар за културу Смедерево у сарадњи са Guitar Art Festivalom, сада већ традиционално, организује промоцију Креативног Курса Гитаре у Смедереву. Сви заинтересовани будући гитаристи имаће прилику да присуствују првом бесплатном часу Креативног Курса Гитаре који ће се одржати у среду, 14. септембра у 19.00 часова у Концертној дворани Центра за културу Смедерево.
Професор гитаре Душан Поповић Липовац одржаће групни промо час за све присутне, као што ће их и информисати о плану, програму и активностима које очекују наше полазнике.

Ово је идеалан догађај за све оне који желе да пробају да свирају гитару, али и гитаристима који желе да продубе и унапреде своје свирање.

У новој сезони КРЕАТИВНИ КУРС ГИТАРЕ уводи новине које ће још више унапредити наставу и пословање, као и омогућити да полазници имају још већу могућност да се друже, стичу знање, посећују и учествују на концертима.

Креативни Курс Гитаре прати календар школске године, што значи да се програм одвија у временском интервалу од септембра, а завршава током јуна. У склопу редовне и обавезне наставе Креативни Курс Гитаре организоваће и одржати:

66 часова гитаре

(Часови се одржавају два пута недељно у укупном трајању од 60 минута)

8 радионица теорије музике

(Радионице теорије музике организују се сваке последње суботе у месецу)

8 часова додатне наставе

(Додатни часови се организују једном месечно у циљу да сваки полазник има могућност да надокнади изгубљене часове, а они се организују сваке последње суботе у месецу)

2 велика концерта Креативног Курсa Гитаре

(Новогодишњи и завршни наступ у јуну)

Guitar Art Festival – Београд, март 2017.

(Целодневни програм посвећен полазницима курса кроз: предавања, наступе и посете концертима фестивала)

За све горе наведене активности годишња чланарина Креативног Курса Гитаре износи 10 рата у износу од 3000 динара по месецу.

Поред горе наведеног редовног програма, полазницима се, у складу са могућностима, нуди и рекреативна настава т.ј. Креативни Курс Гитаре у Херцег Новом на Guitar Art Summer Festu (15-20. август 2017).

Креативни Курс Гитаре ће се и ове сезоне, током лета 2017. године, максимално потрудити да пронађе средства и организује једнодневну бесплатну екскурзију и концерт оркестра свих својих полазника курса гитаре из Србије. Прошле сезоне имали су успешан концерт оркестра на Зајечарској Гитаријади, а за следећу сезону је у плану сарадња са једним од следећих фестивала (EXIT, Нишвил, Арлем…).

Дођите да заједно свирамо!

Гитара за Све!

FacebookTwitterGoogle+Share

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *